Seleccionar página

THE CHANGE

El canvi comença en tu

QUÈ ÉS “THE CHANGE”?

Una plataforma mitjançant la qual s’ofereix a qualsevol persona la possibilitat de fer un canvi d’estil de vida. Un canvi que li permeti fer allò que sent de veritat dins seu. Per aconseguir-ho, s’ofereix un llistat de projectes i iniciatives repartides per tot el món, que serveixen d’exemple real i com a font d’informació i inspiració per aconseguir realitzar aquest canvi.
Qui estigui interessat podrà replicar aquests projectes, amb la seguretat de saber que darrere de cadascun d’ells hi ha un equip de persones que han validat previament la viabilitat dels mateixos i que a més estaran en tot moment al seu costat.

Qualsevol nou projecte, idea o negoci que segueixi els criteris que Slow Philosophy promou, tindrà la possibilitat d’aparèxier en aquesta plataforma. Això, a més de generar una nova oportunitat de canvi per a persones de tot el món, anirà poc a poc generant una xarxa d’especialistes al voltant d’aquests projectes que fomentarà la força col·lectiva, ajudant a combatir dificultats i reptes que de manera individual serien molt complicats de batre.

PRIMERS PROJECTES: